10 perces munkanap

21+1 részes online tanfolyam

Hogyan tedd végtelenül egyszerűvé a vevőszerzést és dolgozz vele mindössze napi 10-20 percet? Ez a tanfolyam megmutatja, hogy érd el, hogy a web folyamatosan és szinte teljesen automatikusan szállítsa neked az új vevőket...bonyolult marketing tervek, akciók vagy kampányolás nélkül...

 

A tanfolyam díja mindössze
44 700 Ft

ez bruttó összeg, tehát Áfa-s ár

 

Ha szeretnél csatlakozni a résztvevőkhöz, akik hamarosan óriási tehertől szabadulnak meg, akkor csak töltsd ki az alábbi mezőket, és készen is vagy...

Megrendelő lap

Bankkártyával fizetek

10 perces munkanap

21+1 részes online tanfolyam

Megrendelés

 

A videó ára bruttó 44 700 Ft

 

Fizetés: utalás

 

Fizetési határidő: 8 nap

 

A számlázás: ELEKTRONIKUS úton, az általad megadott e-mail címre küldünk egy díjbekérő számlát (ezért fontos, hogy jó e-mail címet adj meg) - majd az utalásod beérkezése után elküldjük a számládat, amit már csak ki kell nyomtatnod, és átadnod a könyvelődnek.

 

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

 

A megrendelést 14 napon belül mondhatod le jogi következmények nélkül. A lemondást nem kell indokolnod...de megköszönjük, ha megteszed.

 

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a "Igen, kérem a csomagot" gombra való kattintással az Agrisz Trade Kft-vel kötöd, Székhely: 8857 Nemespátró, Fő út 20. - az Agrisz Trade Kft Szövegváros termékeinek hivatalos forgalmazója...

 

Miután a form alján lévő gombra kattintottál...

 

1. Először kapsz egy visszaigazoló e-mail-t - ha nem érkezne meg, kérlek, jelezd felénk az ügyfélszolgálaton (info(kukac)szovegvaros.hu)

 

2. 2 munkanapon belül elküldjük részedre a díjbekérő számládat...

 

3. Az utalásod beérkezése után pedig - február 14-én reggel - elindítjuk a sorozat, amit ezután 9 napon keresztül, minden napon reggel 9 óra körül meg fogsz kapni..

 

Jogi infók>>

 

Copyright 2017 Szövegváros | jogi információk